Welkom bij Wiver

Wiver is sinds 1986 succesvol in het landelijk leveren van verhuispersoneel, transport -en logistiek personeel, projectmedewerkers en bouwpersoneel. Vanuit 9 vestigingen regelt ons team ervaren medewerkers voor onze opdrachtgevers de juiste medewerkers op locatie in heel Nederland. Ook bij spoed binnen 1 uur.

Landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel

Wiver regelt uitvoerend personeel direct op werklocatie in heel Nederland. Voor allerlei projecten ongeacht het tijdstip. De tijd is voorbij dat bedrijven hun personeel in de vrachtwagen meenemen naar een project en de reisuren betalen. Door de mensen direct op de werklocatie in te huren bespaart veel reistijd. Wist u dat een reisuur per dag al snel € 5.000,- besparing per man per jaar oplevert? Wilt u personeel voor een dag of een groot project? Geen probleem. Zelfs spoedaanvragen kunnen we aan.

Werkgevers Wiver Uitzendbureau

Wetswijzigingen Wet Werk en Zekerheid

De Wet werk en zekerheid daarin verandert de duur van tijdelijke contracten van drie naar twee jaar, aanzegtermijn van een maand, geen proeftijd meer bij contracten van zes maanden of korter, aanpassingen in het ontslagrecht en fasesysteem voor de uitzendbranche van 3,5 naar 5,5 jaar. Hierdoor kiezen veel bedrijven ervoor om na twee jaar iemand niet vast aan te nemen maar nog 3,5 jaar via Wiver in te lenen via de payroll. Wiver heeft voor u alle relevante wijzigingen van deze wet voor op een rij gezet. Download hier de pdf.

Wilt u nog meer kosten besparen? Ook payrolling behoort tot onze mogelijkheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Daardoor kunnen onze opdrachtgevers al bijna 30 jaar op Wiver bouwen.

Wilt u ook door Wiver uw landelijke flexibele schil laten regelen?