Inloggen

Verhuizingen

Personeel voor verhuisbedrijven

Ben je op zoek naar ervaren verhuismedewerkers op oproepbasis, dan ben je bij Wiver aan het juiste adres! Wiver is groot geworden met het bemiddelen van personeel voor verhuisbedrijven. Sinds 1986 actief in de verhuiswereld en de grootste bemiddelaar van verhuispersoneel  in Nederland. Tevens zijn we onderscheidend doordat we een landelijke dekking hebben vanuit onze 11 vestigingen.

In onze vaste verhuispool hebben we voor alle soorten verhuiswerkzaamheden medewerkers beschikbaar. Voor ondersteuning bij allerlei verhuisklussen zijn onze mensen inzetbaar. per dag inzetbaar zijn en veelal de juiste skills en vaardigheden hebben, zoals VOG VCA en desgewenst ook een PPV diploma.

De juiste capaciteit voor elke klus

Kortom, u geeft aan hoeveel medewerkers u nodig heeft en wij zorgen voor de juiste medewerkers.Onze mensen zijn op dagbasis in te plannen met een minimim van 5 uur. Ook regelen wij vervanging bij ziekte veelal binnen 1 uur vanuit onze reservepool. tevens beschikken we over 200 bedrijfsauto's om snel ter plaatse te zijn door heel Nederland. .

Wij beschikken over:

  • Verhuizers
  • Chauffeur verhuizers

Wij investeren veel in onze medewerkers om zo de kennis en vaardigheden op een hoger niveau te krijgen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo verzorgen wij VCA cursussen en Verhuisopleidingen.

Wiver Logistiek gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.