Personeel voor verhuisbedrijven

Ben je op zoek naar ervaren verhuismedewerkers op oproepbasis, dan ben je bij Wiver aan het juiste adres! Wiver is groot geworden met het bemiddelen van personeel voor verhuisbedrijven. Destijds was Wiver de enige speler die in deze behoefte voorzag. Inmiddels zijn er meer spelers op de markt maar is Wiver nog steeds marktleider op het gebied van verhuispersoneel en de enige met een landelijke dekking vanuit onze 11 vestigingen.

In onze vaste verhuispool hebben we voor alle soorten verhuiswerkzaamheden medewerkers beschikbaar. Van project tot particulier, nationaal of internationaal, archief of kunst, wij hebben de juiste medewerkers voor u beschikbaar.

Vacatures verhuizer bij Wiver Uitzendbureau voor vakkrachten

Wij beschikken over:
Project verhuizers
Export verpakkers
Particuliere verhuizers
Chauffeur verhuizers
ICT verhuizers
Meubelbezorgers
Kunst verhuizers
Archief medewerkers
Handymannen
Voormannen

Wij investeren veel in onze medewerkers om zo de kennis en vaardigheden op een hoger niveau te krijgen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo verzorgen wij VCA cursussen Verhuisopleidingen, Hef- en reachtruckopleidingen.

De juiste capaciteit voor elke klus

Kortom, u geeft aan wat de werkzaamheden zijn en wij zorgen voor de juiste kennis en vaardigheden op de klus. Zo heeft u de juiste capaciteit en kwaliteiten beschikbaar op het moment dat u ze nodig heeft, en nooit meer last van leegloop als  er tijdelijk minder opdrachten zijn.