Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Werknemers van Wiver

Werknemers van Wiver

Onze werknemers zijn flexibel, representatief en dienstverlenend ingesteld. Ze doen alles voor het team, houden van aanpakken en zijn altijd op tijd. Bij Wiver heb je altijd één doel voor ogen: tevreden klanten. Dit krijgen we samen voor elkaar door de gemaakte afspraken met onze klanten na te komen, net zoals dat Wiver zijn afspraken richting  onze medewerker nakomt. Bij Wiver geldt het motto: Afspraak is afspraak! Bij jou ook?

 

Een Goede Werksfeer

Bij logistiek uitzendbureau Wiver vinden we een persoonlijke benadering en een goede werksfeer erg belangrijk. Zoals we hierboven al stelden, alles voor het team!

Onze klanten zijn op zoek naar gemotiveerde werknemers in de logistiek, en juist daarom bellen ze Wiver. Onze werknemers verschijnen met een positieve instelling op de werkplek. Ze houden zich aan de gestelde bedrijfsregels. Op die manier vragen klanten onze medewerkers zeker vaker terug. Onze werknemers dragen positief bij aan ons tevreden klantenbestand. Dat belonen we met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een auto die je van ons krijgt. Daar mag je ook zelf privé in rijden. Hoe vet is dat?

Onze medewerkers zijn actief in meerdere sectoren

Onze uitzendkrachten aan in meerdere sectoren. Ze zijn actief in verhuizingen, transport, logistiek en projectinrichting. Hieronder ziet u verschillende pagina’s voor meer informatie over de sectoren waarin onze medewerkers uw bedrijf kunnen helpen:

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.