Inloggen

Werken bij Wiver

Kom jij je afspraken na? Wij ook!

Ben je flexibel, representatief en dienstverlenend ingesteld? Ben je een teamspeler en hou je van aanpakken en kom je op tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken als team met één doel: Tevreden klanten. Dat doen we door onze afspraken na te komen zowel naar onze klanten als ook naar jou. Jij wil per week je salaris wij regelen dat!.Doe je goed je werk, dan regelt Wiver voor jou 1 van onze 160 bedrijfsauto's!    

                                                                                                                                

Werksfeer

Persoonlijke benadering en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Onze klanten willen gemotiveerde mensen, daarom bellen ze Wiver. Als jij met de juiste, positieve instelling op de werkplek verschijnt en je houdt je aan de bedrijfsregels die je via bij ons bekeken hebt, dan gaan onze klanten je terugvragen. Samen houden we de klant tevreden zodat jij veel aan de slag bent en wij tevreden klanten hebben.

Wiver biedt je meer

Wiver Logistiek is een uitzendbureau voor vakmensen die met hun handen werken, of die ervoor opgeleid willen worden. Wiver is een groeiende organisatie, die jou veel kan bieden.Wiver heeft veel vacatures voor verhuismedewerkers, transportpersoneel, logistiek personeel. Dat houdt in dat we veel vacatures hebben in verschillende branches waar je met je handen werkt.We kijken naar waar je goed in bent en daarop wordt je ingezet. Speciaal is dat Wiver ook het vervoer regelt. Je kan als je wilt een van de 160 leaseauto's rijden via Wiver. Mits je goed je werk doet. 

Goed geregeld

Als ABU, NEN 4400-1 en VCU gecertificeerde uitzendorganisatie werken wij volgens de wet- en regelgeving en werken we veilig.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vakbekwaam zijn en veilig kunnen werken. Daarom investeren in opleidingen. Bijvoorbeld een verhuismedewerker kan via ons zijn VCA en Verhuisdiploma te behalen. Een medewerker die vrachtwagenchauffeur wil worden kan via Wiver het rijbewijs C en Code 95 halen. Natuurlijk ben je wel al bij ons aan de slag in de logistiek zodat we weten of we op je kunnen bouwen en wat je talenten zijn. Onze magazijnmedewerkers en orderpickers kunnen hun heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat behalen.Ons moto is: Wiver investeert in jouw ontwikkeling. 

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Dan kun je hier solliciteren. Of neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Wiver Logistiek gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.