Leuk en afwisselend werk via Wiver?

Wiver is al sinds 1986 actief

Wiver Logistiek  is een uitzendbureau voor vakmensen die met hun handen werken, of die ervoor opgeleid willen worden. Wiver is een groeiende organisatie, die jou veel kan bieden. Wiver heeft veel vacatures voor verhuismedewerkers, transportpersoneel, logistiek personeel, bouwpersoneel en bouwlogistiek personeel. Dat houdt in dat we veel vacatures hebben in verschillende branches waar je met je handen werkt. We kijken naar waar je goed in bent en daarop wordt je ingezet.

Kom jij je afspraken na?

Ben je flexibel, representatief en dienstverlenend ingesteld? Ben je een teamspeler en hou je van aanpakken en kom je op tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken als team met één doel: Tevreden klanten. Dat doen we door onze afspraken na te komen zowel naar onze klanten als ook naar jou. Daarom krijg je bij Wiver wél netjes per week betaald. Zelfs een bedrijfsauto hoort tot de mogelijkheden na gebleken geschiktheid. Bij Wiver geldt: Afspraak is afspraak!

Werksfeer

Persoonlijke benadering en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Onze klanten willen gemotiveerde mensen, daarom bellen ze Wiver. Als jij met de juiste, positieve instelling op de werkplek verschijnt en je houdt je aan de bedrijfsregels die je via bij ons bekeken hebt, dan gaan onze klanten je terugvragen. Samen houden we de klant tevreden zodat jij veel aan de slag bent en wij tevreden klanten hebben.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als ABU NEN 4400-1 en VCU gecertificeerde uitzendorganisatie werken wij volgens de CAO en wettelijke regels.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vakbekwaam zijn en veilig werken. Wij investeren in opleidingen. Een verhuismedewerker kan via ons VCA en Verhuisdiploma PPV diploma behalen. Een vrachtwagenchauffeur kan bij Wiver zijn rijbewijs C en Code 95 halen. Onze magazijnmedewerkers en orderpickers kunnen hun heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat behalen.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Dan kun je hier solliciteren. Of neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Wil je snel aan de slag en wil je ook een leaseauto type Hyundai i10 extra? Vul dan hieronder je gegevens in dan nemen we contact met je op!

Naam (*)

Woonplaats (*)

E-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Selecteer vestiging (*)

Upload uw CV

Bericht (optioneel)

Ik ga akkoord met de privacy statement (*)

(Velden met een * zijn verplichte velden)

Werken bij Wiver uitzendbureau

Werken bij Wiver uitzendbureau chaffeur