Werken bij Wiver

Uitzendbureau voor Transport & Logistiek

Werken bij Wiver uitzendbureau chaffeur

Wie zijn wij?

Wiver is een logistiek uitzendbureau voor vakmensen die graag met hun handen werken en zichzelf willen ontwikkelen middels logistieke opleidingen. We zijn een groeiende organisatie die jou veel te bieden heeft. Welk uitzendbureau geef je een auto van de zaak? Wiver zorgt goed voor jou en verwachten dit ook van jou. Wiver heeft veel vacatures voor verhuismedewerkers, transport personeel, logistiek personeel. Dit houdt in dat we dus veel verschillende vacatures in veel verschillende branches hebben in de branches waar je met je handen werkt. We kijken altijd eerst goed naar jou en waar je goed in bent, en daarop wordt je vervolgens ingezet. Meer informatie over Wiver vind u hier.

Uitzendkrachten waar je op kunt bouwen

Ben jij als werknemer flexibel, representatief en dienstverlenend ingesteld? Doe je altijd alles voor het team, houd je van aanpakken en ben je altijd op tijd? Dan ben je bij Wiver aan het juiste adres. Wij werken als team met één doel: tevreden klanten. De manier waarop we dit voor elkaar krijgen is door onze afspraken na te komen richting onze klanten, en natuurlijk ook naar jou toe. Daarom krijg je bij Wiver netjes per week betaald. Speciaal is dat zelfs een bedrijfsauto tot de mogelijkheden behoort bij Wiver. Mits je je werk goed doet natuurlijk. Bij Wiver geldt het motto: Afspraak is afspraak!

Werken in een goede werksfeer

Bij Wiver vinden we een persoonlijke benadering en een goede werksfeer erg belangrijk. Zoals we hierboven al stelden, alles voor het team! Onze klanten zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de logistiek, en juist daarom bellen ze Wiver. Als jij met de juiste, positieve instelling op de werkplek verschijnt en je aan de bedrijfsregels houdt (die je bij ons bekeken hebt) vragen onze klanten jou zeker nog een keertje terug voor een ander project. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Enerzijds zodat jij veel aan de slag kunt zijn, en anderzijds zodat wij van Wiver een tevreden klantenbestand hebben.

Opleidingen voor uitzendkrachten

Bij Wiver vinden we het belangrijk dat onze medewerkers vakbekwaam en veilig aan hun projecten kunnen werken. Daarom investeren wij in opleidingen. Een verhuismedewerker kan bijvoorbeeld via ons zijn VCA en Verhuisdiploma behalen. Mocht je als medewerker een vrachtwagenchauffeur willen worden kun je via Wiver het rijbewijs C en Code 95 halen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je jezelf hebt bewezen als logistiek medewerker zodat wij ook weten dat we op je kunnen bouwen, en waar je talenten liggen. Onze magazijnmedewerkers en orderpickers kunnen bij ons ook hun heftruck-certificaat en reachtruckcertificaat halen. Dus Wiver investeert in de opleiding van zijn werknemers.

Gecertificeerd uitzendbureau

Als ABU NEN 4400-1 en VCU gecertificeerde uitzendorganisatie werken wij volgens de van toepassing zijnde CAO en alle wettelijke regels die van toepassing zijn. Wij koesteren onze werknemers en vinden goed werkgeverschap een belangrijk pluspunt.

Solliciteren

Kortom, ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Dan kun je hier onze vacatures bekijken en solliciteren. Of neem direct contact op met de vestiging die bij jou het dichtst in de buurt zit.

Geschiedenis

Wiver is in 1986 gestart door Fred de Wit. Hij draagt het stokje in 1997 over aan zijn zoon Raymond de Wit die het uitzendbedrijf met succes verder uitbouwde.

Geschiedenis

Opdrachtgevers

Wiver heeft sinds 1996 een betrouwbare reputatie opgebouwd bij haar opdrachtgevers. Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid worden gewaardeerd.

Opdrachtgevers

Ons team

Onze mensen kennen de verhuis- en logistieke branche als geen ander. Snelheid, flexibiliteit en en betrokkenheid zit in onze genen. Maak kennis met ons team!

Team

Uitzendbureau voor Transport en Logistiek

Wiver is sinds 1986 succesvol in het leveren van gemotiveerde medewerkers voor logistieke krachten. Met onze opdrachtgevers bouwen wij een langdurige samenwerking en partnerschap op. Ben je op zoek naar een betrouwbare en slagvaardige flexibele schil voor jouw bedrijf? Maak kennis met Wiver!

Onze missie

Echte aanpakkers

Flexibele schil

Verhuis-, transport- en logistieke bedrijven hebben op piekmomenten áltijd behoefte aan extra mensen. Wiver is ontstaan vanuit deze behoefte en streeft naar de best mogelijke pool van gemotiveerde mensen om landelijk op de snelst mogelijke wijze gekwalificeerde mensen te kunnen leveren.

Kernwaarden

  • Wij doen wat we beloven
  • Snelheid van leveren
  • Op tijd komen is de norm
  • Net iets meer doen dan gevraagd wordt
  • Gemotiveerd en betrokken
  • Ontzorgen van opdrachtgevers
  • Zorgen voor werknemers
  • Lange termijn samenwerking
  • Wij leiden mensen op
  • Landelijk dezelfde snelle service

Betrouwbare werkgever

Wij streven er naar om ‘echte aanpakkers’ in een markt waarin flex noodzakelijk is werkzekerheid te bieden. Wij willen een betrouwbare, persoonlijke werkgever zijn met oog voor de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden van elke medewerker.