Ik ben op zoek naar werk:

personeelwiver

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Wiver regelt uw flexibele schil in heel Nederland

Wiver adviseert en regelt voor onze opdrachtgevers de landelijke flexibele schil. Wij merken dat als je op strategisch nivo nadenkt over de vraag hoe je het beste om kan gaan met de snel veranderende behoefte aan personeel, flexibiliteit leidt tot een forse kostenbesparing. Wiver kan daarom snel op- en afschalen indien onze klanten daarom vragen. Zo hebben wij in de transportsector een arbeidspool van ca. 300 werknemers die door het hele land kunnen worden ingezet.

Wiver ontzorgt

Ons maatwerk in uitvoerend personeel kenmerkt zich door flexibiliteit, snelheid, betrouwbaarheid en natuurlijk kostenbesparingen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken!

Flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid

Gekwalificeerd personeel voor één dag of voor een groot project? Geen probleem! Zelfs spoedaanvragen zijn mogelijk. U heeft de opdrachten, wij hebben het personeel. Met Wiver poolmanagement hoeft u nooit meer een personeelstekort te hebben. Wiver regelt voor u dat iedere geplande klus altijd door kan gaan.

Werkwijze

Kostenbesparingen

Door onze landelijk dekkende arbeidspool bespaart u op kosten voor reistijd en productieverlies. Daarnaast bieden wij de reistijdkiller. Hiermee betaalt u alleen voor de productieve uren en niet voor de reistijd van het ingeleend personeel.

Wilt u nog meer kosten besparen? Dan bieden wij u vanuit onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche ook de mogelijkheid tot payrolling.

Of het nu gaat om uitzendwerk, poolmanagement, payrollen of ZZP-bemiddeling, Wiver heeft in alle gevallen dé flexibele totaaloplossing voor uitvoerend personeel.