Ik ben op zoek naar werk:

Personeel Wiver

Naast uitvoerend personeel biedt Wiver ook payrolling aan, zodat u op de (personeels)kosten kunt besparen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden om te flexibiliseren tegen lage kosten, mét behoud van kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij namelijk geen concessies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Zo weten onze klanten al 27 jaar lang wat ze aan ons hebben. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar sales@wiver.nl.

Betrouwbaar – Afspraak is afspraak!

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk

Snelle levering – ook binnen 1 uur

  • 87,1% van de spoedaanvragen binnen 1 uur ingevuld

Klik hier voor ons actuele vacature overzicht.

Wijzigingen ZPP-ers

Er is een nieuwe Wet DBA  gekomen. Die pakt de schijn zelfstandigheid van zzp-ers aan.

Met schijnzelfstandigheid wordt bedoeld dat de zzp’er op dezelfde manier werkzaamheden uitvoert als personeel in loondienst. Schijnzelfstandigheid treedt op als er een gezagsverhouding is. Dit houdt in dat de zzp-er niet kan bepalen wanneer en hoe die zijn werk doet. De klus wordt niet aangenomen maar op uurbasis afgerekend. Dan gaat het fout en loopt de inlenende partij risico op naheffing.

Wiver biedt een oplossing. ZZPayrolling.

Voordeel voor de zzp’er is dat hij tevens verzekerd is van een goede ziekteregeling en pensioenopbouw en zich niet bezig heeft te houden met administratieve afhandeling. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Raymond de Wit via r.dewit@wiver.nl.