Inloggen

Welkom bij Wiver

Welkom bij Wiver

Wiver is sinds 1986 succesvol in het landelijk leveren van mannen die van aanpakken houden. Zoals verhuismedewerkers, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers en technici., Dit regelen we vanuit 10 vestigingen in heel Nederland verspreid.  Is er een zieke of komt er een spoedklus binnen? Geen probleem! We regelen snel vervanging. Veelal binnen 1 uur. Wiver regelt de mobiliteit van onze medewerkers, via leaseauto's. Zo kunnen we op elke gewenste plek in Nederland snel komen. Handig als iemand ziek is geworden en vervangen moet worden of een klus loopt uit of er rijdt geen openbaar vervoer. 

Landelijk netwerk van lokaal inzetbaar personeel

Wiver regelt uitvoerend personeel direct op werklocatie in heel Nederland. Voor allerlei projecten ongeacht het tijdstip. De tijd is voorbij dat bedrijven hun personeel in de vrachtwagen meenemen naar een project en de reisuren betalen. Door de mensen direct op de werklocatie in te huren bespaart veel reistijd. Wist u dat een reisuur per dag al snel € 5.000,- besparing per man per jaar oplevert? Wilt u personeel voor een dag of een groot project? Geen probleem. Zelfs spoedaanvragen kunnen we aan.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Per 1-1-2020 is de Wet arbeidsmarkt in Balans in werking . De WAB kan gezien worden als de opvolging op de Wet Werk en Zekerheid. Het doel van de Wet Arbeidsmarkt in Balans is het aantrekkelijker maken voor werkgevers om mensen in vaste dienst te nemen, terwijl flexwerk mogelijk blijft waar het nodig is.

Werkgeverschap wordt door de nieuwe wetgeving duurder. Dit heeft als gevolg dat uitzenden duurder zal gaan worden, maar bijvoorbeeld ook de tijdelijke contracten die een inlener zelf sluit. Al het werkgeverschap wordt duurder, met uitzondering van onbepaalde tijd contracten met een vast aantal uren. Op 1 januari 2020 zal de WAB in werking treden.

 

De belangrijkste wijzigingen

  • Ketenregeling
  • Ontslagrecht
  • Transitievergoeding
  • Oproepkrachten
  • Payrolling
  • WW-premie
Wiver Logistiek gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.